Wie is Nicole Neijts

Nicole 7601[9847]

Ik ben bevoegd rijinstructrice, mede eigenaar van autorijschool Nicole Neijts en gecertificeerd rijangstcoach, (2009) aangesloten bij het Rijangstlabel, de Nederlandse beroepsvereniging voor Rijangstcoaches.

logo rijangstlael

Tevens heb ik een CPION registratie PSBK en ben ACT gecertificeerd maar meer nog ben ik iemand die door ervaring en zelfstudie in de jaren, mezelf heb ontwikkeld tot professioneel rijangstcoach.

Geen taboe meer!!

Ook wil ik hier nog delen dat ik weet wat een paniekaanval is. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het een hele akelige gewaarwording is. Maar niets om je voor te schamen! Mijn angstprobleem was niet gekoppeld aan het autorijden. Dat is wat angst vaak doet, het maakt een koppeling naar een situatie waar paniek eerder heeft plaats gevonden. De aanleg voor deze angstgevoeligheid verdwijnt niet zomaar maar is wel heel goed beheersbaar te krijgen.

Rijangst is erg goed onder controle te krijgen. Ervaren, loslaten en vertrouwen! Dit traject ga ik graag met je aan!

We rijden in eerste instantie in deze Citroen C4, automaat!
Deze is voorzien van dubbele bediening.
Advertentie